Vänligen välj företag eller privatperson.
Företag Privat
UC

Djurhagshusvägen 325, 254 77 Fleninge

Måndag-fredag: 08.00-17.00, Lördag: 10.00-14.00 (April-Sep)

Om oss

Fleninge Trädgårdsmaskiner strax utanför Fleninge är ett företag att räkna med inom området grönytemaskiner, kompaktlastare, reservdelar och reparationer.

Ett brett sortiment i kombination med småskalighetens personliga service gör Fleninge Trädgårdsmaskiner till den självklara samarbetspartnern för de flesta företag. Mångårig erfarenhet av branschen, en logistiskt välplacerad anläggning och, viktigast av allt, engagerad personal gör att Fleninge Trädgårdsmaskiner kan erbjuda den kvalitet kunden har rätt att förvänta sig och en service ingen längre vågar drömma om.

Fleninge Trädgårdsmaskiner AB startades 2016 och drivs idag framgångsrikt av Kent Olsson med engagerade medarbetare i lokaler som huserat maskiner och försäljning sedan 1927. En filosofi om att kunden åter igen ska stå i fokus och erbjudas de bästa maskinerna på marknaden genomsyrar verksamheten.

Kunniga inne- och utesäljare
Basen i kontakten med kunderna är våra innesäljare. De har alla en gedigen kunskap om vårt sortiment, maskinernas olika funktioner och speciella egenskaper. Kontakten ”på fältet” sköter våra utesäljare om.

Egen verkstad
Kvalitet i allt vi gör är vårt motto på Fleninge Trädgårdsmaskiner. Vi har personal och egen verkstad för service, reparationer och slutmontering av nya maskiner.

Hitta hit Kontakta oss
logga Fleninge Trädgårdsmaskiner

Hos oss finner du verktygen och maskinerna till stora som små trädgårdsprojekt. Eftersom vi sätter kundens behov i centrum gör vi vårt yttersta för att du ska få hjälp på bästa sätt. Vi kan även beställa hem specialmaskiner, samt ombesörja såväl maskinservice som transport. Välkommen till Fleninge Trädgårdsmaskiner.

© Copyright 2019. Alla rättigheter reserverade. Läs vår Integritetspolicy