Vänligen välj företag eller privatperson.
Företag Privat
UC

Djurhagshusvägen 325, 254 77 Fleninge

Måndag-fredag: 08.00-17.00, Lördag och Söndag stängt

MultiOne

MultiOne är designad och tillverkad i Italien av CSF MultiOne, vars 40-åriga historia har varit banbrytande för ett komplett sortiment av multifunktions minilastare. Det är den mest kraftfulla, innovativa och pålitliga multifunktions minilastaren på marknaden. Med avancerad hydraulik, italiensk design och Kubota och Yanmar motorer, överträffar MultiOne vida konkurrensen.

Innovation är ett starkt ledord!

MultiOne erbjuder en innovativ lösning för den som vill maximera produktiviteten i alla branscher från markanläggning och jordbruk till konstruktion och offentligt underhåll. Det finns många modeller från 390Kg till 2,14 ton och dessutom över hela 170 tillbehör.

Med de över 170 mångsidiga redskapen som byts på några sekunder, ser MultiOne till att det finns en lösning för varje uppgift. Dyr arbetskraftskostnad reduceras genom att mekanisera en stor mängd jobb. Hydrauliskt snabbkopplingssystem är standard på alla lastare som gör bytet av redskap mycket snabbt. Detta ger en smidig totallösning.

 

 

 

 

 

 

1 Serien

2 Serien

4 Serien

5 Serien

6 Serien

7 Serien

8 Serien

9 Serien

10 Serien

SD Serien

EZ Serien

 

 

Hitta hit Kontakta oss
logga Fleninge Trädgårdsmaskiner

Hos oss finner du verktygen och maskinerna till stora som små trädgårdsprojekt. Eftersom vi sätter kundens behov i centrum gör vi vårt yttersta för att du ska få hjälp på bästa sätt. Vi kan även beställa hem specialmaskiner, samt ombesörja såväl maskinservice som transport. Välkommen till Fleninge Trädgårdsmaskiner.

© Copyright 2020. Alla rättigheter reserverade. Läs vår Integritetspolicy