UC

Djurhagshusvägen 325, 254 77 Fleninge

Måndag-fredag: 08.00-17.00, Lördag och Söndag stängt

Gianni Ferrari

Hög ambition och kvalitet sedan 1955

Företaget har alltid varit känt för att hålla mycket hög kvalitet, satsa på produktutveckling och framförallt har alltid ambitionen att vara marknadsledande.

Anläggningarna är placerade i Reggiolo det ligger i norra Italien i hjärtat av ett distrikt som är internationellt känt som ett av de mest tekniskt avancerade inom mekanik, hydraulik och design. Företagets anläggningar har toppmodern utrustning för produktion, extremt avancerade svetsrobotar och pressar för formning av plåt produkter. Alla anläggningar är certifierade när det gäller miljö och kvalitet enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Gianni Ferrari har cirka 130 anställda. Maskinprogrammet omfattar tio produktfamiljer med många modeller och varianter. Gianni Ferrari exporterar till mer än 30 länder över hela världen.

Ferrari produktkatalog

Hitta hit Kontakta oss
logga Fleninge Trädgårdsmaskiner

Hos oss finner du verktygen och maskinerna till stora som små trädgårdsprojekt. Eftersom vi sätter kundens behov i centrum gör vi vårt yttersta för att du ska få hjälp på bästa sätt. Vi kan även beställa hem specialmaskiner, samt ombesörja såväl maskinservice som transport. Välkommen till Fleninge Trädgårdsmaskiner.

© Copyright 2020. Alla rättigheter reserverade. Läs vår Integritetspolicy