Vänligen välj företag eller privatperson.
Företag Privat
UC

Djurhagshusvägen 325, 254 77 Fleninge

Måndag-fredag: 08.00-17.00, Lördag: 10.00-14.00 (April-Sep)

Ariens

 AriensKLIPPGLÄDJE!

Zero Turn-gräsklippare kan sänka klipptiden med upp till 50 %!

De lättkörda Zero Turn-klipparna skiljer sig från traditionella traktorgräsklippare i det att de har två spakar i stället för en ratt. Detta gör att maskinen kan vända runt sin egen axel, vilket ger den en svängradie på 0 cm. Dessutom kräver en Zero Turn mindre underhåll och är mer effektiv än traktorgräsklippare och frontgräsklippare.

ARIENS ZOOM 34″ / 42″

Ariens Zoom är kända för sin höga kvalitet och kapacitet. Du sitter bekvämt i många timmar på de här maskinerna. Klipparna är lättmanövrerade eftersom du styr och bestämmer hastigheten med spakarna. Du behöver inte tänka på varken koppling eller broms.

ARIENS IKON-X 42″ / 52″

En maskin fullspäckad med professionella funktioner. Detta är en tuffare och mer hållbar Zero Turn-modell, konstruerad för att möta och överträffa kundernas förväntningar. Kvaliteten, komforten och egenskaperna överträffar allt annat i klassen.

APEX 52″

En helt nyutvecklad Zero turn-klippare byggd för stora arealer. APEX är fullspäckad med förstklassiga professionella funktioner som t ex en branchledande stabil ram, kraftig och pålitlig Kawasakimotor, enkel justering av klipphöjden, stora hjul för överlägset grepp och underhållsfria spindelleder, för att nämna något.

Hitta hit Kontakta oss
logga Fleninge Trädgårdsmaskiner

Hos oss finner du verktygen och maskinerna till stora som små trädgårdsprojekt. Eftersom vi sätter kundens behov i centrum gör vi vårt yttersta för att du ska få hjälp på bästa sätt. Vi kan även beställa hem specialmaskiner, samt ombesörja såväl maskinservice som transport. Välkommen till Fleninge Trädgårdsmaskiner.

© Copyright 2019. Alla rättigheter reserverade. Läs vår Integritetspolicy